Çorum Belediye, kendisi gibi Play-Off’a kalma mücadelesi veren Bursa Nilüferspor’la deplasmanda karşılaşacak.
Geçtiğimiz hafta sahasında Darıca Gençlerbirliği’ni hem de 10 kişiyle yenip Play-Off umutlarını son haftaya taşıyan Çorum Belediye, son derece kritik bir maça çıkıyor. Kırmızı-Siyahlılar, kendileri gibi Play-Off’a kalma mücadelesi veren Bursa Nilüferspor karşısında 2.lig umutlarını sürdürebilme mücadelesi verecek. Çorum temsilcisi, Bursa Nilüferspor’u yenmesi halinde Play-Off’a yükselecek ve 2.lig umutları devam edecek. Kırmızı-Siyahlılar, sahadan kötü bir sonuçla ayrılması ve Play-Off’a yükselememesi halinde ise 2014-2015 sezonunu tamamlayacak ve yaz tatiline girecek.
55 puanlı 5. sıradaki Çorum Belediye ile 53 puanlı 6. sıradaki Bursa Nilüferspor arasında yarın Nilüfer Stadı’nda oynanacak maçı İzmir bölgesi ulusal hakemlerinden Halil Umut Meler yönetecek. Saat 15.30’da başlayacak maçta Meler’in yardımcılıklarını ise, Aydın bölgesinden Kamil Çetin ve İzmir bölgesinden Can Savaşan yapacak. Denizli bölgesinden Özmen Atalay ise maçın dördüncü hakemi olacak.
Çorum Belediyespor’da sakatlıkları süren Çağlar ve Sefa Akın’ın yanı sıra, kırmızı kart cezalısı Emrah forma giyemeyecek.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında Çorum’da oynanan maçı Belediyespor 2-0 kazanmıştı.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim