Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Çorum Belediyespor, 9.hafta maçında yarın sahasında İzmir temsilcisi Bergama Belediyespor’u konuk edecek.
Çorum Belediye, şampiyonluk parolasıyla başladığı ligde bir türlü istikrarı yakalayamazken, üst üste hiç iki galibiyet alamadı. Topladığı 10 puanın 9’unu evinde, 1’i de deplasmanda alan Çorum Belediye, ilk kez puan cetvelindeki sıralamada üzerinde yer alan bir takımla karşılaşacak.
İzmir temsilcisi Bergama Belediyespor ise aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Oynadığı 7 maçın 5’ini kazanan ve yenilgisi bulunmayan Bergama Belediye, topladığı 17 puanla lider Kastamonuspor’un 3 puan gerisinde 2.sırada yer alıyor. 17 golle grubun en golcü takımı olan İzmir temsilcisi, deplasmanda oynadığı 3 maçı da kazandı.
Şampiyonluğun güçlü adaylarından Bergama Belediyespor ile zirve yarışından tamamen kopmamak için kazanmak zorunda olan Çorum Belediyespor arasında yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçta Giresun bölgesi hakemlerinden Halil Sayın düdük çalacak. Saat 15.00’te başlayacak maçta Sayın’ın yardımcılıklarını ise yine Giresun bölgesinden Sedat Yavanoğlu ve Gümüşhane’den Kemal Şafak yapacak. Giresun’dan Volkan Cindemir de maçın dördüncü hakemi olacak.
Çorum Belediyespor ile Bergama Belediye tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecekler. Çorum Belediyespor’da tedavileri süren Gökhan, Buğra ve Hakan Yağmurkaya yarınki maçta da forma giyemeyecek.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim