Özlem bitiyor, perde açılıyor… Spor Toto 2. ve 3.liglerde 2016-2017 Futbol Sezonu yarın oynanacak maçlarla başlıyor. 3.Lig 1.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Çorum Belediyespor, İstanbul ekibi Beylerbeyi’ni konuk edecek.
Geçen sezon Play-Off oynayan ve yine 2.Ligin kapısından dönen Çorum Belediyespor, kadrodan sadece 3 futbolcuyla yola devam kararı alırken, 20 transfer yaparak yepyeni bir takım kurdu. Hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Çorum Belediyespor, maratonun ilk maçını bugün kendi sahasında Beylerbeyi ile oynayacak. Yeni kadrosuyla ilk kez taraftarının önüne çıkacak olan Çorum Belediyespor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. Kırmızı-Siyahlılarda geçen sezondan kırmızı kart cezası bulunan Bilal Özhan’ın yanı sıra sakatlıkları süren Hüseyin Erol ile Tevfik Doğukan Pala forma giyemeyecek.
Geçen sezon da aynı grupta mücadele eden iki takım arasında bugün Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Ardahan bölgesi C klasman hakemlerinden Doğu Yılmaz yönetecek. Saat 16.00’da başlayacak maçta Doğu Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Erzurum bölgesinden Ünal Doğru ve Ömer Lütfi Aydın yapacak. Ardahan bölgesinden Halil Altun da maçın dördüncü hakemi olacak.


Ardahan bölgesi hakemlerinden Doğu Yılmaz

(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim