TFF 3.Lig’de 2017-2018 Sezonu bugün oynanacak maçlarla başlıyor. 3.grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Çorum Belediyespor, İstanbul deplasmanında Büyükçekmece Tepecikspor’la karşılaşacak.

3.Ligdeki 6.sezonunu geçirecek olan Çorum Belediyespor’da hedef yine bir üst lige yükselmek. Bu doğrultuda genç bir kadro kuran Çorum Belediyespor yönetimi, takımın başına yine genç teknik direktör Yusuf Tokuş’u getirdi. Sezonun ilk etap hazırlıkların Çorum’da, ikinci etap hazırlıklarını Ankara-Kızılcahamam’da yapan Çorum Belediyespor, 6 hazırlık maçı oynadı. Kırmızı-Siyahlılar, 1 galibiyet, 4 beraberlik, 1 de yenilgi alırken, Teknik Direktör Yusuf Tokuş, her takım gibi lige büyük oranda hazır olduklarını, taktiksel oyun anlayışlarının tam anlamıyla oturması için 4-5 haftaya ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Bu bilgiler ışığında sezonun ilk maçını bugün İstanbul deplasmanında Büyükçekmece Tepecikspor’la oynayacak olan Çorum Belediyespor’da hedef puan veya puanlar alıp sezona iyi bir başlangıç yapmak.

Çorum Belediyespor’la Büyükçekmece Tepecikspor arasında bugün Avcılar Atatürk Stadı’nda oynanacak maçı Hatay bölgesi C klasman hakemlerinden Deniz Kükrek yönetecek. Saat 17.00’de başlayacak maçta Deniz Kükrek’in yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Bekir Özçelik ve Ömer Yüzer yapacak. Yine Hatay bölgesinden Mustafa İnan da maçın dördüncü hakemi olacak.

(Hüseyin AŞKIN) mily:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family: "Times New Roman";mso-ansi-language:TR;mso-fareast-language:TR;mso-bidi-language: AR-SA'>Belediyespor, dramatik bir şekilde profesyonel ligden düşürülen Çorumspor’un yerini aldı ve Çorum’un en büyük marka değerlerinin başında geliyor. Geride kalan 5 sezon içerisinde, özellikle son iki sezonda Çorumluların Belediyespor’u benimsemeye başladıklarını görüyoruz. Ancak henüz benimsemeyenlerin sayısı da göz ardı edilemeyecek kadar çok. “Çorum’un tek takımı Çorumspor’dur, gerisi yalan” deyip stadın önünden bile geçmeyen birçok tanıdığım insan var. Bu nedenle, özellikle kulübü idare edenlerin çok hassas olmaları gerektiğini düşünüyorum. Bu doğrultuda, egosunu bir türlü yenemeyen değil, birleştirici yönü ağır basan yöneticilere ihtiyaç var.

Editör: TE Bilisim