Kızlarda, Ankara Ş.Abdulkadir Yüzbaşıoğlu Ortaokulu Bursa Fethiye Ortaokulu’nu 2-1, İzmir Ö.Fatih Ortaokulu Ankara H.Aliyev Ortaokulu’nu 2-0, Tekirdağ Pinhas Ortaokulu İstanbul Ö.Bilfen’i 2-0, Ankara Kardelen Ortaokulu, İstanbul Çağrıbey Ortaokulu’nu 2-0 yendi.
Bu sonuçlardan sonra, A grubundan Ankara Kardelen, B grubundan da Ankara Ş.Abdulkadir Yüzbaşıoğlu Ortaokulu yarı finale yükselmeyi garantiledi.
Diğer yarı finalistler bugün belli olacak.
Erkeklerde ise, İstanbul Fatih Ortaokulu, Erzurum İMBK Ortaokulu’nu 2-0, Ankara Kardelen Ortaokulu Sinop Atatürk Ortaokulu’nu 2-0, Manisa Erturgut Ortaokulu İzmir Yamanlar Ortaokulu’nu 2-1, Balıkesir Batubey de Manisa Turgutlu Ortaokulu’nu 2-1 mağlup etti.
Bu sonuçlardan sonra A grubundan Ankara Kardelen Ortaokulu, B grubundan da Manisa Erturgut Ortaokulu yarı final vizesi aldılar. Yarı finale yükselecek diğer takımlar bugün oynanacak maçlardan sonra belli olacak.

GRUPLARDA SON MAÇLAR BUGÜN
Küçükler Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda grup maçları bugün yapılacak karşılaşmalarla tamamlanacak ve son yarı finalistler belli olacak.
Kızlarda, Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak maçlarda, saat 10.30’da İzmir Fatih ile İstanbul Çağrıbey, saat 12.00 Bursa Fethiye ile Tekirdağ F.Ve İ.Pinhas, saat 13.30’da Ankara H.Aliyev ile Ankara Kardelen, saat 15.00’te de Ankara Ş.Abdulkadir Yüzbaşıoğlu ile İstanbul Özel Bilfen karşılaşacak.
Erkeklerde ise, Tevfik Kış Spor Salonu’nda saat 10.30’da Ankara Kardelen ile Manisa Turgutlu, saat 12.00’de İstanbul Y.Bosna Fatih ile İzmir Ö.K.Yamanlar, saat 13.30’da Sinop Atatürk ile Balıkesir Ç.Batubey, saat 15.00’te de Erzurum İMKB ile Manisa İ.Erturgut karşı karşıya gelecek.



(Esra ESEN)
Editör: TE Bilisim