Ligdeki Darıcaspor maçından dolayı ceza alan Çorum Belediyespor Mali As Başkanı Fatih Özcan ve Genel Kaptan Hamit Işık gerekli izinleri alarak maraton tribünü orta bölümünde kiraladıkları bir vinç üzerine çıkarak karşılaşmayı buradan izlediler. İki isimde karşılaşma boyunca büyük bir heyecan yaşadı.
Spor Toto 3. Lig takımlarından Çorum Belediyespor, Play-Off yarı final ilk maçında sahasında Darıca Gençlerbirliği'ni ağırladı. Kırmızı-siyahlılar cezası nedeniyle seyircisiz bir şekilde sahaya çıkarken, karşılaşma golsüz sona erdi. Play-Off yarı final maçında takımlarını yalnız bırakmak istemeyen Çorum Belediyespor yöneticilerinden Mali As Başkanı Fatih Özcan ve Genel Kaptan Hamit Işık cezaları nedeniyle stada giremeyince ilginç bir yönteme başvurarak, karşılaşmayı stat dışına getirilen vinç üzerinde izlediler.



TARAFTARLAR DEV EKRANDAN İZLEDİ
Çorum Belediyespor taraftarları Darıca Gençlerbirliği maçını stat önüne kurulan dev ekrandan izledi. Ligin bitimine 2 hafta kala Darıca Gençlerbirliği ile oynanan maçta yaşanan olaylar nedeniyle verilen seyircisiz oynama cezası nedeniyle stada giremeyen seyirciler, karşılaşmayı stat önüne kurulan dev ekrandan takip etti.



TARAFTARLAR ÇATI VE AĞAÇLARDAN DA MAÇI İZLEDİ
Diğer taraftan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) verdiği ceza nedeniyle takımlarının Play-Off yarı final maçını stat içinde izleyemeyen bazı taraftarlar ise stat yakınlarındaki apartman çatıları, tel örgüler ve ağaçlara çıkarak müsabakayı takip ettiler. Taraftarlar 90 dakika boyunca takımlarına destek olmaya çalışırken, Çorum Belediyespor ile Darıca Gençlerbirliği arasında oynanan karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı.





Editör: TE Bilisim