SAHA: Ulubey İlçe.
HAKEMLER: Tolga Mağden, Tolga Cebeci, Atakan Tiryaki.
ORDU BEZİRGANOĞLU MASTERLER: Aşkın, Alpay, Yüksel, İsa, Yaşar, Şenol, Tuncay, Metin, Tayfun, Abdullah, Soner, Aytekin, Maruf, Zeki, Sinan.
ÇORUM MASTERLER: Sebahattin, Ender, Erkan, Remzi, Uğur, Cafer, Ersel, Salih, Ahmet, Dursun, Mustafa Tiryaki, Yalçın, Çetin Başaranhıncal, Birol, Mustafa Aksoy, Haluk, Ömer Altıkardeş.
GOLLER: Dk. 26 ve 69 (penaltıdan) Salih, Dk. 52 Mustafa Aksoy (Çorum), Dk. 38 Tuncay, Dk. 68 Metin (Ordu.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Batı Karadeniz Grubu’nda mücadele eden Çorum Masterler Futbol Takımı, ikinci maçında Ordu Bezirganoğlu Masterler Takımını deplasmanda 3-2 yenerek liderliğini sürdürdü.
Cumartesi günü Ulubey İlçe Sahası’nda oynanan maçta rakibine oranla daha etkili bir futbol sergileyen Çorum temsilcisi, 35’er dakikalık 2 devre halinde oynanan maçın 26.dakikasında golü buldu. Bu dakikada, soldan gelişen atakta Cafer ortaladı, Salih Öztürk kafayla topu ağlara yolladı: 1-0. Maçta ilk yarı Çorum Masterler Futbol Takımı’nın 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıya etkili başlayan evsahibi Ordu Bezirganoğlu Masterler, 38.dakikada beraberliği sağladı. Bu dakikada, Şenol’un kullandığı serbest vuruşta kaleci Sebahattin topu çataldan kornere çeldi. Köşe vuruşundan gelen topu Tuncay kafayla tamamladı: 1-1.
41.dakikada gelişen Çorum atağında, Ersel’in gollük şutunda top direkten dönerken, 52.dakikada Çorum temsilcisi bir kez daha öne geçti. Haluk Aşkın’ın pasında topla buluşan Mustafa Aksoy, şık bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-1.
68.dakikada ani gelişen Ordu atağında, Metin topu filelere gönderirken, skora bir kez daha denge geldi.
Maçın bu sonuçla tamamlanacağı beklenirken, 69.dakikada gelişen Çorum atağında, Ömer Altıkardeş ceza sahasında düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Salih kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atarak skoru belirledi: 3-2.
Çorum Masterler Futbol Takımı aldığı bu galibiyetle ikide iki yaparken, 6 puanla liderliğini sürdürdü. Çorum temsilcisi, üçüncü maçında haftaya Yozgat Akdağ Madeni ile karşılaşacak.
Öte yandan, grupta oynanan diğer maçta ise, Yozgat Akdağ Madeni ile Sinop Tersane 1-1 berabere kaldı.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim