Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Batı Karadeniz Grubu’nda son maçlar dün oynanırken, Çorum Masterler Sinop Tersane’yi 1-0 yenerek sezonu galibiyetle bitirdi.
5 takımlı grupta 3 hafta önce Türkiye şampiyonasına katılmayı garantileyen Çorum Mesterler, ikincilik vizesi için mücadele eden Sinop Tersane ile dün Çorum’da karşılaştı. Mimarsinan Sahası’nda oynanan ve Sedat Serhat Tataroğlu’nun yönettiği maçta baştan sona etkili bir futbol sergileyen Çorum temsilcisi, ilk yarıda girdiği 5 gol pozisyonundan sadece 14.dakikada Erkan’la bulduğu fırsatı değerlendirip devreyi 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda Çorum temsilcisinin farkı artırma, Sinop ekibinin ise beraberlik çabaları vardı. Ancak iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince karşılaşma Çorum Masterler’in 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
Bu sonuçtan sonra Çorum Masterler sezonu 19 puanla lider olarak tamamladı ve Mayıs ayında Antalya-Manavgat’ta düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası finallerinde mücadele etme hakkı kazandı. Sinop Tersane ise 7 puanda kaldı.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim