Türkiye Masterler ve Veteranlar Ligi Batı Karadeniz Grubu’nda Çorum Veteranlar ile Sinop temsilcisi Ayancık Veteranlar arasında oynanan 1.haftanın kapanış maçını Çorum temsilcisi 2-1 kazanarak sezona galibiyetle başladı.

Dün 1 No’lu Sentetik Saha’da saat 10.30’da başlayan mücadeleye Çorum Veteranlar etkili başladı. İlk dakikalarda Salih Öztürk’ün orta alanda kazandığı toplarla ilerde Ömer Özer ile pozisyonlar bulan Çorum temsilcisi bu fırsatları gole çeviremedi. Konuk takım Ayancık Veteranlar ise Ferhat Can ve Çetin ile geliştirdiği cılız ataklardan sonuç alamayınca ilk 35 dakika 0-0 eşitlikle sona erdi. İkinci yarıya Çorum temsilcisi Çorum Veteranlar yine hızlı başladı. 40 ve 42.dakikada Mustafa Tiryaki ile 2-0 öne geçen Kırmızı-Siyahlılar, 47.dakikada Ferhat Can’ın golüne engel olamadı. İlerleyen dakikalarda iki takımda gol yollarında etkisiz kalınca mücadele 2-1 Çorum Veteranlar’ın üstünlüğü ile sona erdi.

Çorum Veteranlar ikinci hafta maçında deplasmanda Ordu Bezirganoğlu Veteranlar ile karşı karşıya gelecek.

Çorum Veteranlar: 2-Ayancık Veteranlar: 1

SAHA: 1 No’lu Sentetik.

HAKEMLER: Yüksel Basar, Mehmet Tuğluk, İzzettin Gürocak.

ÇORUM VETERANLAR: Sebahattin, Alpay, Yetkin, Ender, Mustafa, Salih, Hasan, Ersel, Deniz, Ömer, Erkan, Özkan, Elvan, Sefer, Ali Ergöz, Ali Uçar, Cengiz, Ersoy.

SİNOP AYANCIK VETERANLAR: Bahadır, Ferhat, Serkan, Macit, Hakan, Sonay, Çetin, Cumhur, Barış, Ali Çetin, Ferhat Can, Seyfi, Selami, Murat, Alaattin, Hüseyin, Ali Arslan, Abdurrahman, Ramazan.

GOLLER: Dk.40 ve 42 Mustafa (Çorum Veteranlar), Dk.47 Ferhat Can (Ayancık Veteranlar).

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim