Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Batı Karadeniz Grubu’nda mücadele eden Çorum Hitit Masterler, sahasında Düzce Akçakoca Gökspor’u 3-1 mağlup etti.

Cumartesi günü 1 No’lu Dış Saha’da oynanan ve Yüksel Basar’ın yönettiği maça Hitit Masterler etkili başladı. İlk dakikalarda rakip kalede gol arayan Hitit Masteler 17.dakikada Ender’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu golden hemen 3 dakika sonra Mustafa Aksoy ile bir gol daha bulan Çorum temsilcisi farkı ikiye çıkarttı. İlk yarının son dakikalarında konuk Akçakoca Gökspor Şevki’nin penaltıdan attığı golle skoru 2-1’e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda da etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi Hitit Masterler Mustafa Doğan ile bulduğu net pozisyonlardan yararlanamazken, sahneye Mustafa Aksoy çıktı. 65.dakikada kendisinin iki takımının üçüncü golünü atan Aksoy maçta durumu 3-1’e getirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 3-1 Hitit Masterler’in üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonucun ardından Çorum temsilcisi Hitit Masterler 9.hafta sonunda puanını 17’e çıkartırken, konuk Akçakoca Gökspor ise yine puanla tanışamadı.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim