Çorum Belediyespor’un, bırakın 3.ligi 2.ligin bile üstünde bir kadroya sahip olduğuna dikkat çeken Cevdet Uzunköprü, “Çok zor bir maç bizi bekliyor. Çorum Belediyespor’un gücünü ve kalitesini tartışmaya gerek yok. Tarihin en iyi kadrosuna sahipler. Trabzonspor’a karşı 8 as oyuncularını dinlendirdiler ama yedekleri bile ligin üstünde.
Zor bir maç olacak. Bizim de şiddetle puana ve kazanmaya ihtiyacımız var. Sahamızda puan kaybına hiç tahammülümüz yok. Evimizde oynayacağımız Çorum Belediye maçını kazanıp alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz. Elbette bu kolay olmayacak. Rakibi izlettik ve gerekli önlemlerimizi aldık” dedi.
Çorumspor’da görev yaptığı süre zarfında çok iyi dostluklar kurduğu insanlarla halen görüştüğünü ve Çorum’u kendi evi gibi gördüğünü de dile getiren Cevdet Uzunköprü, “Çorum’da çok güzel yıllarım geçti. Unutamayacağım dostluklarım var. Eğer bu grupta bir takım şampiyon olacaksa inşallah bu takım Çorum Belediyespor olur” dedi.
İlk yarıda mümkün olduğunca çok puan toplamayı hedeflediklerini de kaydeden Uzunköprü, devre arasında yapacakları transferler ve çok iyi bir hazırlık dönemi ile ikinci yarıda üst sıraları hedeflediklerini de sözlerine ekledi.
(Hüseyin AŞKIN)
 
Editör: TE Bilisim