TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta Pazar günü Şanlıurfaspor’la 12.hafta maçında deplasmanda karşılaşacak olan Yeni Çorumspor dün yaptığı antrenmanla Çorum’daki hazırlıklarını tamamladı.

Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 11.00’de başlayan antrenmana sakatlıkları bulunan Kerem Pala ve Eren Tokat’ın yanı sıra sakatlıktan yeni çıkan Emrah Uzun katılmadı.

Antrenman öncesinde futbolcularla sahada kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Bahri Kaya, Şanlıurfaspor’u son sırada yer almasından dolayı küçümsememeleri, aksi halde bedelini ağır şekilde ödeyebileceklerini belirterek uyarılarda bulundu. Zorlu bir fikstürün kendilerini beklediğini de kaydeden deneyimli teknik adam, Şanlıurfaspor maçında kesinlikle kayıp yaşamamaları gerektiğinin altını çizdi.

Toplantının ardından ısınma ile başlayan antrenman 5’e 2 pas çalışmasının ardından gol içerikli taktik çalışmayla devam etti. Teknik Direktör Bahri Kaya, taktik çalışma sırasında kenar oyunculardan çizgiye inip rakip savunmanın dengesini bozmalarını isterken, hücum oyuncularının pozisyonları genelde golle sonuçlandırmaları yüzleri güldürdü.

Gol çalışmasının ardından antrenman tam sahada çift kale maçla devam etti. Şanlıurfaspor maçının provası niteliğindeki çift kalede yeşil takımda Reşat, Osman, Oktay, Murat, Ferdi, Muhammed Çoban, Muhammed Rıdvan, Oğuz, Mikail, Mert Ilıman ve Kıvanç’a, turuncu takımda ise Kemal, Recep, Mert Güney, Ertuğrul, Nafican, Kerem Çağatay, Batuhan, Berat Ali, Hakan, Murathan ve Fatih görev yaptı. Vasat geçen çift kale maçı Muhammed Rıdvan, Mikail ve Ferdi’nin golleriyle Yeşil Takım 3-0 kazandı.

Antrenmanla birlikte Şanlıurfaspor maçının Çorum’daki hazırlıklarını tamamlayan Yeni Çorumspor bu sabah otobüsle Şanlıurfa’ya hareket edecek.

Editör: TE Bilisim