Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ile Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) katkılarıyla Hitit Üniversitesi’nin evsahipliğinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nın değerlendirme toplantısı yapıldı. Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Hitit Üniversitesi Genel Sekreteri Erdal Kanık, BESYO Müdürü Prof. Dr. Faruk Yamaner, BESYO öğretim görevlileri ve Hitit Üniversitesi Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeli katıldı.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Avrupa Şampiyonası’nın 9 Temmuz’da başlayıp 16 Temmuz’da sona ereceğini belirtirken, dev organizasyonun kusursuz yapılması için hazırlık çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Geçtiğimiz Ekim ayında Üniversiteler Dünya Güreş Şampiyonası’na evsahipliği yaptıklarını ve otoritelerden tam not aldıklarını kaydeden Rektör Alkan, Avrupa Futsal Şampiyonası’na da en iyi şekilde evsahipliği yapacaklarından kuşku duymadığını kaydetti.

Alkan, Avrupa Futsal Şampiyonası’nın düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Çorum Milletvekilleri, Vali Necmettin Kılıç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ve TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’a teşekkür etti.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim