SAHA: 1 No’lu Dış Saha.
HAKEMLER: İsmail Akçay, Mesut Kük, Birtan Yavuz. 4.HAKEM: Burak Karaaslan.
ULUKAVAKSPOR: Ömer, Arif, Yusuf Cihan, Emre, Serdar (Ümit), M.Ali, Yusuf Demir, Tuncay (Ahmet Ak), Sefa, Oğuzhan, Onur (İbrahim)
GÜZELORDUSPOR: Hakan, Okan, Emre (Uğur), Mehmet, Oktay Taze, Caner (Mustafa), Aykut, Oktay Kanbolat (Emirhan), Deniz, Vural, Volkan.
GOLLER: Dk. 9 Onur (Ulukavakspor), Dk. 12 ve 60 Deniz, Dk. 47 Aykut (Güzelorduspor).
KAÇAN PENALTI: Dk. 77 Mustafa) Güzelorduspor)

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup’ta düşmeme mücadelesi veren Ulukavakspor, 16. hafta maçında sahasında Güzelorduspor’a yenildi.
Dün, 1 No’lu Dış Saha’da oynanan ve Kocaeli bölgesi hakemlerinden İsmail Akçay’ın yönettiği maçta, ilk gol Ulukavakspor’dan geldi. 9.dakikada orta sahadan gelişen atakta, Sefa’nın pasında toplu buluşan Onur, kalecinin yanından bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.
Çorum temsilcisinin üstünlüğü sadece 3 dakika sürdü. 12.dakikada gelişen Güzelorduspor atağında, soldan Aykut ortaladı, rüzgârın da etkisi ile kaleye yönelen topu kaleci Ömer tokatladı, kısa döşün topu Diniz tamamlayarak skora denge getirdi: 1-1.
Ulukavakspor, 20.dakikada Sefa ile, Güzelorduspor ise 35.dakikada Oktay’la net pozisyondan yararlanamayınca ilk yarı 1-1 bitti.
İkinci yarıya konuk takım golle başladı. 47.dakikada gelişen Güzelorduspor atağında, sağdan Okan ortaladı, kaleci Ömer’in tokatladığı top Aykut’a çarpıp filelerle buluştu: 1-2.
Golden sonra moral olarak da oyundan düşen Ulukavakspor karşısında daha rahat bir futbol sergileyen Güzelorduspor, 60.dakikada Deniz’le farkı ikiye çıkartırken, bu pozisyonda kaleci Ömer’i de çalımlayan Deniz, topu boş kaleye gönderdi: 1-3.
Konuk takım, 77. dakikada dördüncü gole çok yaklaştı. Volkan’ın ceza sahasında düşürülmesi üzerine kazanılan penaltıyı Mustafa kullanırken, kaleci Ömer’in müdahalesinden sonra direğe çarpan top kornere çıktı.
Kalan sürede başka gol olmazken, Ulukavakspor sahadan 3-1 yenik ayrılıp 17 puanda kaldı. Güzelorduspor ise puanını 29’a yükseltti.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim