İlk iki maçını 4’er golle kazanan Ulukavakspor, devrenin son maçında da İl Özel İdaresi Gençlikspor’u 4-0 yenip 3’te 3 yaptı. Siyah-Beyazlılar aldıkları bu kritik galibiyetle puanlarını 9’a yükseltip ilk yarıyı lider olarak tamamladılar. İl Özel İdaresi Gençlikspor ise 3 puanda kalıp şampiyonluk umutlarını büyük ölçüde yitirdi.
Haftanın diğer maçında ise, şampiyonluk hesapları yapan Eti Lisesi Gençlikspor’la ilk iki maçını kaybeden Çorumspor karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen maç, Çorumspor’un 90+7.dakikada attığı golle 2-2 sona erdi. Bu sonuçtan sonra Eti Lisesi puanını 4’e yükseltmesine rağmen lider Ulukavakspor’un 5 puan gerisinde kalarak şansını zora soktu. Çorumspor ise Play-Off Grubu’ndaki ilk puanını aldı.

İKİNCİ YARI BAŞLIYOR
U19 Play-Off Grubu’nda ikinci yarı bugün oynanacak maçlarla başlayacak. 1 No’lu Dış Saha’da oynanacak maçlarda, saat 12.00’de İl Özel İdaresi Gençlikspor ile Çorumspor, 14.00’te de Ulukavakspor’la Eti Lisesi karşılaşacak. Ulukavakspor galip gelir, İl Özel İdaresi de puan kaybederse, Ulukavakspor kalan maçların sonucunu beklemeden şampiyonluğunu ilan edecek.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim