Sezonun ilk yarısını 31 puanla 4.sırada tamamlayan Yeni Çorumspor’da teknik heyetin raporu doğrultusunda 3 futbolcuyla daha yollar ayrıldı.

Edinilen bilgilere göre, önceki gün Ankara’da Başkan Fatih Özcan, Genel Koordinatör Oğuzhan Yalçın ve Teknik Direktör Bahri Kaya’nın katılımıyla gerçekleşen üçlü zirvede üç futbolcuyla yolların ayrılması kararlaştırıldı. Bu doğrultuda, bu sezon öncesinde Bucaspor’dan transfer edilen 25 yaşındaki kaleci Kemal Mert Özyiğit, Çankaya Futbol Kulübü’nden alınan 23 yaşındaki stoper Mert Güney ve en son Çatalcaspor’da oynayan Çorumlu 25 yaşındaki stoper Recep Uğur Öztürk’le yollar ayrıldı.

MERT GÜNEY İLK ETAPTA KİRALIK VERİLECEK

Üçlü zirvede alınan ayrılık kararı Kemal Mert Özyiğit, Mert Güney ve Recep Uğur Öztürk’e tebliğ edilirken, bu üç futbolcu da kamp kadrosundan çıkartıldı.

Öte yandan, Mert Güney’in takım bulunması halinde kiralık verileceği öğrenildi. Genç stoperin 3.Lig takımlarından Nevşehirspor’la görüşme halinde olduğu bilgisine de ulaşıldı.

Yeni Çorumspor, 15.haftada deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler karşısında alınan 3-2’lik yenilgi sonrası da Oğuz Mataracı, Hakan Yağmurkaya ve Emrah Uzun’la yolları ayırmıştı.

Editör: TE Bilisim