Yeni Çorumspor’da yaprak dökümü sürüyor. Yönetimin 6 futbolcuyu göndermesinden sonra son olarak 3 futbolcu da kendi isteği ile takımdan ayrıldı.

İlk yarının son haftasında Kırklarelispor karşısına sergilenen kötü futbol ve alınan 2-0’lık yenilgi sonrası Başkan Fatih Özcan ikinci yarı öncesinde yeni kurallar koyarken, bu kurullar önceki gece tesislerde toplanan futbolculara tebliğ edildi. Toplantıdan sonra sol bek Ferdi Konak, stoper Eren Tokat ve hücum oyuncusu Berat Ali Genç takımdan ayrılmak istediklerini belirttiler. Bunun üzerine bu 3 futbolcu kamp kadrosundan çıkartıldı.

Yeni Çorumspor Yönetimi, 15.haftada Amed Sportif Faaliyetler karşısında deplasmanda alınan 3-2’lik yenilgi sonrası orta saha oyuncusu Oğuz Mataracı, kanat oyuncusu Hakan Yağmurkaya ve forvet oyuncusu Emrah Uzun’la teknik heyetin raporu doğrultusunda yollarını ayırırken, ilk yarının sona ermesi üzerine de kaleci Kemal Mert Özyiğit, stoperler Mert Güney ve Recep Uğur Öztürk’e yol vermişti.

Takımdan kendi isteği ile ayrılan futbolculardan Ferdi Konak geçen sezon geldiği Yeni Çorumspor’da toplam 21 resmi maçta forma giyerken, 3 sarı kart gördü. 23 yaşındaki sol bek bu sezon 12 maçta oynadı.

Bu sezon başında Tarsus İdmanyurdu’ndan transfer edilen 26 yaşındaki stoper Eren Tokat ligde 15, Türkiye Kupası’nda 1 olmak üzere toplam 16 resmi maçta kırmızı-siyahlı formayı giyerken, 1 gol atıp, 2 sarı kart gördü.

Yeni Çorumspor’dan önce en son Tuzlaspor’dan transfer edilen 26 yaşındaki hücum oyuncusu Berat Ali Genç ise 8 maçta forma giyerken, 1 gol attı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim