U17 Futbol Ligi’nde 2015-2016 Sezonu Cumartesi günü oynanan maçlarla sona erdi. Mimarsinan Gençlikspor şampiyon oldu.
4 takımın tek devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği U17 Futbol Ligi Play-Off Grubu’nda, ilk 2 maçını kazanan Mimarsinan Gençlikspor, son maçında en yakın takipçisi 4 puanlı İl Özel İdare Gençlikspor’u konuk etti. Cumartesi günü 1 No’lu Dış Saha’da oynanan ve Mehmet Ali Cırıl’ın yönettiği maç son derece çekişmeli geçerken, ilk yarının son dakikasında Mücahit’le golü bulan Mimarsinan, bu üstünlüğünü maç sonuna kadar korudu ve sahadan 1-0 galip ayrılarak 3’te 3 yaptı.
Bu sonuçtan sonra Mimarsinan Gençlikspor 9 puanla şampiyonluk ipini göğüslerken, İl Özel İdare Gençlikspor 4 puanda kalıp Kültürspor’un averajla önünde ikinciliği elde etti. Kültürspor ise üçüncü oldu.

Mimarsinan: 1
İl Özel İdare: 0
SAHA: 1 No’lu Dış Saha.
HAKEMLER: Mehmet Ali Cırıl, Selman Bilir, Muharrem Okumuş.
MİMARSİNAN GENÇLİKSPOR: Burak Sivri, Hasan, Enes, Emrecan, Ömer, Sezer, Burak Şimşek, Ekrem, Tayyip, Selçuk, Umut, Fevzican, Mahir, Samet, Furkan, Muhsin, İbrahim, Onur.
İL ÖZEL İDARESİ GENÇLİKSPOR: Bedirhan, Abdullah, Huzeyfe, Ahmet, Furkan, Mert, Yusuf, Gökhan, Ömer, Fahri, İbrahim, Abdurrahim, Batuhan, Mücahit, Burak, Zeki, Ahmetcan, Muhammed.
GOL: Dk. 40 Mücahit.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim