Çorum Belediye: 7 - Osmancık Belediye: 0

SAHA: 1 No’lu Dış Saha.

HAKEMLER: M.Samet Ünal, Ogün Keleş, Kerim Duroğlu.

ÇORUM BELEDİYESPOR: Nurullah, Yaşa Kutay, Mert Polat, Berkay, Mustafa Göçer, Arda Töremiş, Mustafa Efe, Kaan Mert, Berat, Metincan, Emin Bera, Mustafa Şanal, İzzethan, Mesut, Emir, Ö.Faruk, Hüseyin.

OSMANCIK BELEDİYESPOR: Umutcan, Furkan, M.Alperen, Ersin Talha, Eray, Efe Cemal, Dağhan, Burak, Efe Çapar, Görkem, Abdulkadir, Yunus, Baki, Poyraz, İsmail.

GOLLER: Dk.4 Berkay, Dk. 6, 20, 31 ve 48 Mustafa Efe, Dk.33 Yunus, Dk.35 Metincan.

U13 Futbol Ligi’nde 2016-2017 Sezonu sona erdi. Grup maçlarının ardından 4 takımın çift devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği U13 Futbol Ligi Play-Off Grubunun son maçları oynandı. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine Çorum Belediyespor şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu.

Son haftaya 12 puanla lider giren Çorum Belediyespor, son maçında son sıradaki Osmancık Belediye ile karşılaştı. Baştan sona üstün bir futbol sergileyen Kırmızı-Siyahlılar, 4.dakikada Berkay, 6, 20, 31 ve 48.dakikalarda Mustafa Efe, 33.dakikada Yunus, 35.dakikada da Metincan’ın golleriyle sahadan 7-0 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından puanını 15’e yükselten Çorum Belediyespor şampiyonluk ipini göğüsledi ve U13 Türkiye Futbol Şampiyonası’nda Çorum’u temsil etme hakkı kazandı. Ligde, Gençlerbirliği ikinci, Kültürspor üçüncü, Osmancık Belediye ise dördüncü oldu.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim