Bu doğrultuda, tüm illerde il karmaları oluşturulması istendi. Çorum’da da il karması oluşturması ve çalıştırması için antrenör olarak Alpay Ardık görevlendirildi.
Alpay Ardık, il karmasını oluşturduğunu belirtirken, 25 sporcu tespit ettiğini ve bu futbolcuların bugün saat 10.30’da 1 No’lu Dış Saha’da maç çift kale maç yapacaklarını, maçı TFF Samsun Bölge Antrenörleri Osman Üstünel ile Hakan Ersoy’un da izleyeceğini söyledi.
İl karmasında göz dolduran sporcuların bölge karmasına alınacağını, bölge karmasında da başarılı olan sporcuların milli takıma seçileceklerini belirten Alpay Ardık’ın il karmasına çağırdığı futbolcular ve kulüpleri şöyle: Zekeriya Arduç, Ebrar Turhan İpek, Oğuzhan Gözübüyük, Bilge Kaan Gümüş, Hüseyin Sözüdoğru, Bilal Gümüş ve umut Şahin (PTT Gençlikspor), A.Samet Erduran ve Batuhan Özkader (Mimarsinan Gençlikspor), Berkay coşkun (H.E. Kültürspor), Elvan Berçin, Tufan Kaya ve Asutay Yılmaz (Çimentospor), Ahmet Emir Ardıç, Birkan Karadoğan, Emir Işık, Uğur Tecimer, Celal Mert Sarıtaş, Berkan Gülger ve Can Çelik (Çorum Belediye), Avni Damar, Semih Çakır, Soner, Okan Biçer ve Alperen Eren (Gençlerbirliği).
(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim