Çorum Belediyespor Turgutluspor’la sahasında oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını dün yardımcı antrenörler nezaretinde yapılan antrenmanla sürdürdü. Taktik içerikli antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli olmaları dikkat çekti.

Pazar günü sahasında Turgutluspor’la karşılaşacak olan Çorum Belediyespor dün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Çorum Belediyespor Tesislerinde saat 16.00’da başlayan antrenmana Teknik Direktör Mehmet Aurelio’nun yanı sıra sakatlığı süren Barış Çiçek ve ishal olan Fatih Ergen katılmadı. Yardımcı antrenörler Ersin Küçükoğlu ve Serkan Güney nezaretinde yapılan antrenman ısınma ile başladı. 5’e 2 top kapmanın ardından tam sahada taktik çalışmaya geçildi. Antrenör Ersin Küçükoğlu, taktik çalışma sırasında futbolculara sık sık uyarılarda bulundu. Topu kaptıran oyuncunun mücadelesini sürdürmesini isteyen Küçükoğlu, “Geri çekilmek yok. Isırın. Mücadeleyi bırakmayın” şeklinde ifadeler kullandı. Futbolcuların hırslı ve istekli göründükleri antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.

Çorum Belediyespor bugün yapacağı antrenmanla Turgutluspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim