Çorum Belediyespor İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Özbayram, 25 Ocak’ta başlayacak olan sezon ikinci yarısında oynayacakları tüm maçları kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.
Sezonun ilk yarısını 30 puanla 4. sırada tamamladıklarını hatırlatan Mustafa Özbayram, devre arasında Gaziosmanpaşaspor’dan kanat oyuncusu Emrah Akar, Ankara Demirspor’dan orta saha oyuncusu Muhammed Fatih Kanat ve TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan da hücum oyuncusu Berat Ali Genç’i transfer ederek güçlerine güç kattıkların belirtirken, “Kadromuza kattığımız bu üç futbolcunun da takımımıza büyük katkı sağlayacaklarından hiç şüphemiz yok. Sezon başında belirlediğimiz hedefe ulaşabilmemiz için ikinci yarıda, içeride ve dışarıda oynayacağımız tüm maçları kazanma azmi içerisinde olacağımızı ve bu yönde çalışmalarımızı disiplin içerisinde sürdürdüğümüzün bilinmesini istiyoruz” dedi.
Pazar günü Kızılcabölükspor’la oynayacakları ikinci yarının ilk hafta maçının önemine de dikkat çeken ve Çorumluları maça davet eden Mustafa Özbayram, “Kızılcabölükspor maçını kazanarak hem ikinci yarıya iyi başlamak, hem de 3-2 kaybettiğimiz ilk maçın rövanşını almak istiyoruz. Bu maçta da 12. adamımız olan taraftara çok ihtiyacımız var. Çorumlu, Çorum Belediyespor’a gönül vermiş tüm hemşehrilerimizi maça davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim