AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediyespor’un her zaman en büyük destekçisi olduklarını belirtirken, bundan sonra da tüm birimlerle birlikte yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Ak Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan önceki gün Çorum Belediyespor Çorum Belediyespor yönetimi ile bir araya geldi. Çorum Belediyespor Başkanı Fatih Özcan, Başkan Yardımcıları Hamit Işık, Mustafa Altunkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Salim Koldaş’ın hazır bulunduğu ziyarette konuşan Ceylan, dün olduğu gibi bugün de tüm imkânlarını kullanarak Çorum Belediyespor’a destek olacaklarının sözünü verdi. Başkan Fatih Özcan’ın kulübün isim değişikliği konusunda yapmış olduğu çalışmanın önemine dikkat çeken Ceylan, yapılacak olan isim değişikliği ile şehirdeki algının değişeceğine inandığını söyledi.

Başkan Fatih Özcan’ın üstlendiği görevi severek ve layıkıyla yapmaya maksimum derecede özen gösteren bir isim olduğuna değinen Milletvekili Ceylan, “Biz, şehrin tüm konularıyla ilgilendiğimiz gibi futbol takımıyla da yakından ilgileniyoruz. Geçmişte maalesef olumsuz bir Çorumspor örneği yaşandı. Şuanda ise amatör liglerden bu yana gelen bir takımımız var. Tabi bu süre zarfında kulüp başkanlığı yapan Belediye Başkanı Zeki Gül’ü de unutmamak lazım. Biz kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yaşanan süreç sonrasında ise şimdiki yönetim oluştu. Bu oluşum sonrasında da şehirde yeniden bir heyecan hasıl oldu.

Çorum ve Çorumspor sevdalısı Fatih Özcan kardeşimizin oluşturduğu yönetimin yaptıkları ortadadır. Bizlere düşen de onlara tüm imkânlarımızla destek olmaktır. Bunun da sözünü veriyoruz. Şimdi bir isim değişikliği olayı var. Bunu da gerçekleştireceğiz. Ben takımı Fatsa Belediye maçında izledim. Takımımız iyi bir takım, sadece biraz motivasyon eksikliğimiz var. İnşallah yeni gelen teknik ekiple bu sorunda ortadan kalkacaktır. Ben Mehmet Aurelio isminin şehre çok büyük hava katacağına inanıyorum.

Mehmet hocamız yabancı uyruklu bir kişi olmasına rağmen hem vatandaşlığımızı alan, hem de bizim kültürümüze adapte olan bir isim. Biz teknik adamlığının yanı sıra çevresinin de Çorum’a katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bundan sonraki süreçte daha önce de olduğu gibi şahsım, teşkilatımız ve belediye olarak kulübümüze her türlü desteği sağlayacağımızın sözünü veriyoruz” dedi.(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim