TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 11.hafta maçında yarın İstanbul temsilcilerinden Bağcılarspor’u konuk edecek.

Bu sezon sahasında oynadığı 5 maçı da kazanmasına rağmen deplasmanda oynadığı 5 maçta sadece 1 puan alabilen ve bu yüzden üst üste iki galibiyeti bulunmayan Çorum Belediye, geçen haftaki Serik Belediye yenilgisinden sonra yarın yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Eski teknik direktörü Fahrettin Sayhan’ın göreve getirildiği Bağcılarspor karşısında mutlak galibiyet hedefleyen Çorum Belediyespor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken, takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Fahrettin Sayhan’la birlikte yeni bir sayfa açan Bağcılarspor cephesinde ise tüm planlar puan üzerine yapılmış durumda. İstanbul temsilcisi, Fahrettin Hoca’nın çok yakından tanıdığı Çorum Belediyespor’dan puan ya da puanlar alarak moral bulmayı hedefliyor.

16 puanlı 5.sıradaki Çorum Belediye ile 10 puanlı 15.sıradaki Bağcılarspor arasında yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçta Samsun Bölgesi C klasman hakemlerinden Gökhan Özbulut düdük çalacak. Saat 13.30’da başlayacak maçta Özbulut’un yardımcılıklarını ise Erzurum bölgesinden Hakan Eygü ile Gümüşhane bölgesinden Bülent Korkmaz yapacak. Yine Samsun bölgesinden Faruk Küstül de maçın dördüncü hakemi olacak.

Editör: TE Bilisim