Çorumspor’un eski teknik direktörlerinden Cevdet Uzunköprü, yeni sezonda 3.lig 1.grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Çorum Belediyespor’un çok iyi transferler yaptığını ifade etti.
12 yıl aradan sonra 2.lige yükselen Çorumspor’un başında teknik direktör olarak görev alan ve Çorumspor tarihinde aralıksız en uzun süre görev yapan teknik direktörü olan Cevdet Uzunköprü, bir sosyal paylaşım sitesinde kendisine ait hesapta Çorum Belediyespor’la ilgili yorum yaptı. Çorum Belediyespor’un transferde “akıllı ve bilinçli” hareket ettiğini belirten Uzunköprü, şampiyonluk için doğru oyuncular alındığını kaydederken, “Transferler tam isabet. Doğru adımlar hedefe götürür. Takım yapmak bir sanattır. Bu yıl Çorum Belediye bunu çok iyi yapıyor. İnşallah şampiyonluğu alırlar. Tabi ki, her iyi takım her zaman şampiyon olacak diye bir kural yok” ifadelerini kullandı.
Takımların transferde dikkat etmeleri gereken hususlara da değinen Uzunköprü, “Bir takımdan 4-5 oyuncu geliyorsa aman dikkat edin. Veya bir takıma 4-5 oyuncuyu aynı kişi getiriyorsa bu korkulması gereken bir durum ve bence getiren şahıs ile hoca arasında bir ortaklık vardır” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim