Yeni sezon kadrosunu oluşturmaya çalışan Çorum Belediyespor’da transfer görüşmeleri devam ediyor. Transferdeki önceliğin sağ bek ve orta sahada olduğu belirtildi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Genel Kaptan Kenan Aşkan, piyasadaki rakamların çok yüksek olduğuna dikkat çekerken, öncelikli olarak bir sağ bek ve deneyimli bir orta saha oyuncusu almayı hedeflediklerini söyledi. Futbol Federasyonu’nun kontenjanla ilgili kararı henüz açıklamadığını ancak 1992 ve daha önce doğan sporcuların kontenjan sayılacakları ile ilgili güçlü duyum aldıklarını belirten Kenan Aşkan, “Kontenjan diye tabir edilen 8 futbolcu ile anlaştık. Geriye 2 hakkımız kaldı. Bu hakları sağ bek ve orta saha kullanmayı düşünüyoruz. Zaten transferde de önceliğimiz sağ bek ve orta saha. Özellikle orta sahaya lider özellikli deneyimli bir oyuncu almak istiyoruz. Sağ bek ve orta saha transferi ile ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Bugün veya yarın bir şeyler netleşir diye tahmin ediyoruz.

Sağ bek ve orta saha transferleriyle kadronun önemli bir bölümünü oluşturmuş olacağız. Bunlardan sonra alacağımız oyuncular alternatif olacak” şeklinde konuştu.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim