Yeni sezon hazırlıklarını 33 futbolcuyla sürdürdüklerini ve bu sayıyı 25 veya 26’ya düşüreceklerini belirten Fahrettin Sayhan, 6 Temmuz’dan beri yaptıkları çalışmalarda futbolcuların performansından memnun olduğunu kaydetti.

HÜCUM YÖNÜMÜZ DAHA GÜÇLÜ
Mevcut kadroda yer alan futbolcuların özellikleri itibariyle hücum yönlerinin daha güçlü olduğunu kaydeden Fahrettin Sayhan, “Transferi şimdilik bitirdik. Ancak kampta yapacağımız çalışmalar ve oynayacağımız hazırlık maçları sonunda gelen ve gidenler olabilir. Eldeki mevcut kadroya baktığımızda, hücum yönümüzün daha güçlü olduğunu söyleyebilirim. Tabi, bu hep hücum futbolu oynayacağımız anlamına gelmez. Hücum yönümüzün daha güçlü olduğunu belirtirken, orta saha ve savunmamızda da çok deneyimli ve kaliteli oyuncularımızın olduğunu söylemeden geçmemek lazım.

4-4-2’Yİ BENİMSİYORUZ
Oyun felsefemizi ‘toplu savunma, toplu hücum’ üzerine kuracağız. Yani savunmayı ve hücuma aynı anda yapan bir takım olacağız. Zaten, futbolda hücum savunmadan başlar.
Sistem olarak 4-4-2’yi benimsiyoruz. Genelde bu sistemde oynayacağız. Tabi her zaman da 4-4-2 oynayacağız diye bir şey yok. Maçın gidişatına ve rakibe göre sistem içerisinde bazı değişiklikler olacaktır elbette. Ama genel olarak benimsediğimiz sistem 4-4-2.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Çorum Belediyespor büyük bir camia. Büyük camiaların takımları her zaman zirveye oynar. Bizim de hedefimiz elbette zirve. Önce şampiyonluk diyoruz. Her zaman yarışın içerisinde olmak istiyoruz. Sezon sonunda da hedefe ulaşan taraf olacağımıza inanıyoruz.
Hedefe giden yolda birlik ve beraberlik çok önemli. Şunu herkes çok iyi bilsin ki, bu takımda hiç kimsenin forması garanti değil. Çalışan ve hak eden formayı alır. Bunun dışında, birlik ve beraberlik içerisinde hedefe ulaşacağımıza inancımız tam” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim