Çorum Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Okan Hergün, şampiyonluğa oynayacak kadroyu kurduklarını belirtirken, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve yönetimin üzerlerine düşeni yaptıklarını, artık söz sırasının futbolcularda olduğunu söyledi.
Çorum Belediyespor’u üst lige taşımak için bir kadro kurduklarını ve transfer döneminde istedikleri her oyuncuyu aldıklarını kaydeden Okan Hergün, “Gerek Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü, gerekse yönetimimiz kadronun kurulmasında gerekeni yaptılar. Bundan sonraki süreçte iş sahadaki futbolcularımıza kalıyor. İnanıyoruz ki, teknik heyetimiz ve futbolcularımız bu işin üstesinden geleceklerdir” dedi.
Beylerbeyi’ni yenerek sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini de kaydeden Futbol Şube Sorumlusu Okan Hergün, Çorumluları Cumartesi günkü maça davet ederken, centilmenliği elden bırakmamaları konusunda da uyarıda bulundu. Beylerbeyi ile geçen sezon oynadıkları maçta çıkan olayların unutulmasını isteyen Hergün, “Taraftarımız şampiyonluk maratonunda takımını yalnız bırakmasın. İlk olarak Cumartesi günü Beylerbeyi ile oynayacağımız maçı kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Maçın sonucu ne olursa olsun bu takım sezon sonunda hedefe ulaşacaktır. Seyircilerimiz şunu unutmasınlar ki, lig çok uzun bir maraton. Bu uzun maratonda çok şeyler olacaktır. Bizim için en kötü şey sahamızın kapanmasıdır. Sahamızın kapanması hedefe giden yolda bizim için büyük bir engeldir. Böyle bir engelle karşılaşmamak için taraftarlarımızdan centilmenliği elden bırakmamalarını ve sadece takımlarını desteklemelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.
Hergün, Çorum milletvekilleri, Vali, Belediye Başkanı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini ve tüm taraftarları Cumartesi günü Beylerbeyi ile oynayacakları maça beklediklerini sözlerine ekledi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim