Okul Sporları Federasyonu İl Temsilciliği’nin faaliyet programında yer alan Yıldızlar (kız-erkek) Puanlı Atletizm İl Birinciliği’nde, gençlerden sonra yıldızlarda da yarışmalar tamamlandı. Gençlerde Spor Lisesi’nin hem kızlarda hem de erkeklerde şampiyon olmasından sonra yıldızlarda ise TOKİ Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu çifte mutluluk yaşadı.
Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda 2 gün süren Yıldızlar Puanlı Atletizm İl Birinciliği’ne kızlarda 7 okul, erkeklerde 8 okul katıldı. Kızlarda 48, erkeklerde 64 sporcu yarıştı. Dün, kızlarda 800 metre, yüksek atlama ve 4x100 metre, erkeklerde ise 1000 metre, uzun atlama, 4x100 metre yarışmaları yapıldı.
2 gün sonunda yapılan değerlendirme neticesinde, kızlarda TOKİ Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu 172 puanla şampiyon oldu. İkinciliği 170 puanla Sungurlu Şehit Mahmut Peşmen Ortaokulu elde ederken, 169 puanla Alaca Denizhan YBO ile 160 puanlı Merkez YBO üçüncülüğü paylaştı.
Erkeklerde de TOKİ Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu 214 puanla şampiyon oldu. 184 puanlı takımlardan Sungurlu Şehit Mahmut Peşmen Ortaokulu ikinci, Merkez YBO üçüncü oldu. Diğer üçüncülüğü ise 169 puanla İskilip Ebusuud Efendi Ortaokulu aldı.
Yarışmalar sonunda, dereceye giren takımlara kupa, sporcularına ise madalya verildi.
(Esra ESEN)
Editör: TE Bilisim