Gerek Çorum Belediyespor cephesi, gerekse İstanbulspor cephesi, diğer gruplardaki maçların Sakarya ve İzmir’de oynanacak olmasına karşılık kendi maçlarının Muğla’nın Fethiye ilçesine verilmesine tepki gösterirken, TFF’nin bir an önce ortak bir merkez belirleyerek maç yerini yeniden belirlemesi gerektiği görüşünde birleştiler.
Çorum Belediyespor ve İstanbulsporlu taraftarlar, sıcak olmasının yanı sıra uzaklığı ile de gidilmesi zor olan Fethiye’deki final maçının yerinin değişmesi gerektiği ile ilgili tepki ve düşüncelerini sosyal paylaşım sitelerinden dile getirerek seslerini Futbol Federasyonu’na duyurmaya çalışıyorlar.

GÜL, BAŞBAKAN’A ŞİKAYET ETTİ
Öte yandan, Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül’ün, İstanbulspor’la oynayacakları Play Off final maçını Muğla’nın Fethiye ilçesine veren Türkiye Futbol Federasyonu’nu (TFF) Başkan Ahmet Davutoğlu’na şikâyet ettiği öğrenildi.
Başkan Zeki Gül’ün, dün miting için Çorum’a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, play off finalinin Fethiye’ye verilmesi ile ilgili duydukları rahatsızlığı ve endişeyi içeren bir bilgi notu verdiği, Başbakan Davutoğlu’nun da konuyla ilgileneceğini belirttiği bilgisine ulaşıldı.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim