Çorum Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ercan’la birlikte dün Ankara’da, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Arif Koşar’ı ziyaret etti. Başkan Gül, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından Çorum’a kazandırılacak olan spor tesisleri Belediyespor’un durumu ile ilgili bilgi verip destek istedi. Arif Koşar da, Federasyon olarak tesisleşme ile ilgili çalışmalara mümkün olduğunca katkı sağlamaya çalıştıklarını, Çorum Belediyespor’un da tesisleşme hamlesine gerekli katkıyı sağlayacaklarını kaydetti.

ÇİM SAHA SÖZÜ
Öte yandan, TFF Başkanvekili Arif Koşar’ın, Çorum’a bir çim saha sözü verdiği belirtildi. Koşar’ın, “Belediyespor’un TFF ve takımlar nezdinde durumu çok iyi. Çorum’a yapılacak olan bir çim sahanın A’dan Z’ye drenaj masrafları da dahil tüm giderini TFF tarafından karşılayacağız. Çim sahanın yaklaşık maliyeti 1 milyon lira civarında. Belediyespor’a 250 bin lira nakit yardımında bulunma kararı aldık” dediği belirtildi.
Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ercan, Arif Koşar’a Saat Kulesi maketi, Hitit figürlerinin yer aldığı plaket, Çorum leblebisi ve 19 numaralı Çorum Belediyespor forması hediye etti.
Editör: TE Bilisim