Turnuvanın yarı finalinde Tesisler Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü 4-2, Fen İşleri Müdürlüğü de Zabıta Müdürlüğü’nü 6-2 yendi. Bu sonuçlardan sonra Tesisler ile Fen İşleri-1 finale yükseldi. Final maçı önceki akşam Hasanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halı Saha Tesislerinde oynandı. Karşılaşmayı; Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Ahmet Yabacıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Belediye birim müdürleri Murat Erdem, Mustafa Ercan, Mikdat Yıldırım ve Nadir Solak ile çok sayıda sporsever izledi.
Maça etkili başlayan Fen İşleri Müdürlüğü Oktay Çalışkan’ın golüyle öne geçerken, Tesisler Müdürlüğü bu gole Mehmet Köse ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1 tamamlandı.
İkinci yarıda iki takım da skoru lehine çevirmeye çalıştı. Tesisler Müdürlüğü Servet Keleş ile bir gol daha bulup 2-1 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca sahadan 2-1 galip ayrılan Tesisler Müdürlüğü şampiyonluğunu ilan etti. Fen İşleri Müdürlüğü ise ikinciliği elde etti. Üçüncülük kupası Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün, dördüncülük kupası ise Zabıta Müdürlüğü’nün oldu.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, turnuvayı organize eden Spor İşleri Müdürlüğü personeline teşekkür ederken, dereceye giren takımları kutladı.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim