Çorum Belediyespor kulüp Başkanı Zeki Gül, dün yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da yaptığı konuşmada tesisleşmeye dikkat çekerken, profesyonel takımın performansının memnun edici olmadığını ifade ederken, tesisleşmenin önemine dikkat çekti.
Terör olayları nedeniyle ülke olarak acı günler geçirdiklerini ifade ederek konuşmasına başlayan Başkan Zeki Gül, “Başta PKK olmak üzere Türkiye’ye düşman olan, ülkemizin düşmanlarına köpeklik yapanları Allah ıslah etsin, olmuyorsa kahretsin. İnşallah hazırladıkları tuzaklara kendileri düşerler” dedi.

SALON SPORLARINA DAHA ÇOK ÖNEM VERECEĞİZ
Artık salon sporlarına da önem vereceklerini ve bunun için Belediye Spor İşleri Müdürü Nadir Solak’ı yönetime aldıklarını belirten Başkan Zeki Gül, “Belediyemiz bünyesinde Spor İşleri Müdürlüğü’nü 9-10 ay önce kurduk. Bu müdürlüğün kurulmasıyla, Çorum’da yaşayan ne kadar insan varsa hepsi bizim ilgi alanımıza giriyor. Yeni spor alanlarını Çorumluların hizmetine sunacağız. Mevlana Oto Parkı’ndaki salonu da kısa sürede hizmete sunacağız.

TESİSLEŞME
Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü, tesisleşme adına da önemli çalışmalar yapıyor. Çorumspor 1967’de kuruldu ve bir bugüne kadar tesisleşme ile ilgili bir çivi çakılmamış. Tesis çok önemli. 10 şampiyonluk mu, 1 tesis mi diye sorsalar tabi ki tesis derim. Tesis, şampiyonluktan daha önemli.
Belediyespor tesislerinin yapımı için Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören’i bizzat ziyaret ettik ve önemli katkılar için destek sözü aldık. Önümüzdeki günlerde bu konuda da önemli gelişmeler olacak” şeklinde konuştu.

PERFORMANSIMIZ İYİ DİYEMEYİZ
Profesyonel futbol takımıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Zeki Gül, “Sezon öncesinde çok iyi transferler yaptık. Aldığımız hiçbir oyuncuya kimse kötü diyemez. Ancak tutmayınca olmuyor.
Performansımızın iyi olmamasının elbette nedenleri var. Ben, annemi kaybettim, bu yüzden yeterince ilgilenemedim. İyi transferler yaptık ama bazıları tutmadı. En iyi golcüyü aldık ama henüz 2.haftada sakatlandı. Tüm bunlar bir etken.
Bu sezonki performansımızdan memnunuz diyememem. Ortada bir başarısızlık varsa ben her şeyi göğüslerim. Kılı kırk yararak harcama yapıyoruz. Ara transfer çalışmalarımız sürüyor. Bunun yanında, Nurettin karaca arkadaşımızı futbolun yeni patronu olarak yönetime aldık. Bize çok katkı sağlayacağına inanıyoruz.
İlk yarı performansımızdan memnun kalmasak da, şansımız devam ettiği sürece hakem bitiş düdüğünü çalana kadar mücadelemizi vereceğiz. Çorum halkı bize sahip çıksın. Çorum, tüm dinamikleriyle bu takıma sahip çıksın” şeklinde konuştu.

FUTBOL TAKIMI 3.LİGDE UĞRAŞIRKAN GÜREŞÇİLER SÜPER LİGE ÇIKTI
Çorum Belediyespor Güreş Takımı’nın geçtiğimiz hafta Sakarya’da düzenlenen finallerde ikinci olup Süper Lig’e yükseldiğini de hatırlatan Başkan Zeki Gül, “Futbol takımımız 3.ligde uğraşırken, güreşçilerimiz Süper Lig’e yükseldi. Hepsini kutluyorum. Büyük bir başarı kazandılar. Diğer rakiplerimiz önemli transferler yaparken, biz kendi öz çocuklarımızla hedefe ulaştık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim