Play-Off umutlarını sürdürebilmesi için puan kaybetme lüksü bulunmayan Çorum Belediye kazanmak zorunda. Düşme hattıyla arasında 5 puanlık fark bulunan evsahibi Osmaniyespor ise korkulu rüya görmemek için galibiyete odaklandı. Yarın Osmaniye 7 Ocak Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak kritik maçta Trabzon bölgesi hakemlerinden Alpaslan Şen düdük çalacak.

3.Lig 3.Grup’ta heyecan 29.hafta maçlarıyla devam edecek. Şampiyonluk yarışından havlu attıktan sonra Play-Off potasından da çıkan Çorum Belediyespor, yarın Osmaniyespor’la deplasmanda karşılaşacak.

Son 9 maçında galibiyet yüzü göremeyen Çorum Belediyespor, geçtiğimiz hafta sahasında Hatay temsilcisi Payasspor’a yenilerek Play-Off potasından çıkarken, potadaki en yakın rakibi olan Elaziz Belediye ile arasında 3 puanlık fark bulunuyor. Gelecek hafta da Elaziz Belediye ile deplasmanda oynayacak olan Çorum Belediyespor’un, bu yüzden yarınki Osmaniyespor maçını kazanması gerekiyor. Düşme hattının 5 puan üzerinde bulunan Osmaniyespor ise sahasında kazanıp rahatlamak istiyor. Geçtiğimiz hafta grup ikincisi Sultanbeyli Belediye ile deplasmanda berabere kalarak moral bulan Osmaniyespor’da sakat oyuncu bulunmazken, sarı kart cezalısı olan genç golcü Süleyman Güneş Çorum Belediye’ye karşı forma giyemeyecek. Çorum Belediyespor’da ise sakat ve cezalı bulunmuyor.

Sezonun ikinci yarısında sadece 7 puan toplayabilen 29 puanlı 15.sıradaki Osmaniyespor’la 9 puan alabilen 41 puanlı 6.sıradaki Çorum Belediyespor arasında yarın Osmaniye 7 Ocak Stadı’nda oynanacak maçta Trabzon bölgesi C klasman hakemlerinden Alpaslan Şen düdük çalacak. Saat 15.00’te başlayacak maçta Alpaslan Şen’in yardımcılıklarını Rize bölgesinden Ertan Başdağ ve Trabzon bölgesinden Erdem Altaş yapacak. Yine Trabzon bölgesinden Furkan Aksuoğlu da maçın dördüncü hakemi olacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim