Futbolcuların kendilerinden isteneni verebilmek için büyük bir özveri ile çalıştıklarını kaydeden Kenan Aşkan, “Kampı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Her yönüyle iyi bir ortamda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bununla birlikte oynadığımız iki hazırlık maçında da iyi şeyler yaptık. Her iki maçta da daha çok pozisyona giren taraf bizdik. Özellikle İnegölspor maçında saha zemini uygun olsa sonuç lehimize olabilirdi” şeklinde konuştu.

Genç bir kadro ile hedefe ulaşmaya çalışacaklarını da kaydeden Aşkan, dinamik ve agresif bir takım izleteceklerini belirtirken, “Biz genç ve dinamik bir takımız. Oynadığımız ve oynayacağımız maçlarda eksiklerimizi en iyi şekilde analiz edeceğiz. Lig başlayana kadar bu eksikleri giderip sezona iyi başlamak ve iyi bitirmek istiyoruz.

Futbolcularımız kendilerinden istenen verimin en üst düzeyde olması için gayret gösteriyorlar. İnşallah tüm Çorum halkı da yanımızda olur ve bizi sabırla desteklerler. Şuan şehrin takımı merak ettiğini biliyoruz. Baştan beri dediğimiz gibi onlara tempolu ve agresif bir takım izlettireceğimize inanıyoruz” dedi. (Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim