Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 15.hafta maçında bugün sahasında İzmir temsilcisi Altay’ı konuk edecek.

Pazar günü İstanbul deplasmanında Kartalspor’u 2-0 gibi net bir skorla yenerek 2 hafta aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan ve moral bulan Çorum Belediyespor’da bugünkü maç öncesinde tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. Lider Sancaktepe Belediyespor’un 7 puan gerisinde ve averajla 3.sırada yer alan Çorum Belediyespor, bugün Altay’ı yenerek hem şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmak, hem de galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda tamamen 3 puana odaklanan Kırmızı-Siyahlılarda sakatlıkları süren Abdullah Karmil ve Ferhat Duman takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Son 4 maçında galibiyet yüzü göremeyen ve teknik direktör üstüne teknik direktör değiştiren İzmir’in köklü kulübü Altay’da da hesaplar puan üzerine. Siyah-Beyazlılar, evinde “en başarılı” takım olan Çorum Belediyespor’dan puan alarak moral bulmayı hedefliyor.

24 puanlı 3.sıradaki Çorum Belediye ile 17 puanlı 6.sıradaki Altay arasında bugün Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Rize bölgesi C klasman hakemlerinden Sinan Dereci yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Sinan Dereci’nin yardımcılıklarını ise Giresun bölgesinden Sedat Yavanoğlu ile Ordu bölgesinden Alper Gürsoy yapacak. Yine Rize bölgesinden Muhammed Ali Metoğlu da maçın dördüncü hakemi olacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim