Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, golsüz berabere kaldıkları Kıırkhanspor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, umutsuzluğa gerek olmadığını ifade ederken, Play-Off şansını son ana kadar kovalayacaklarını söyledi.
Kırıkhanspor’un da Play-Off’a kalmak istediğini ve bu yüzden çok dirençli bir futbol sergilediklerini belirten Yavuz İncedal, “Bu tür maçlarda ilk 10-15 dakikada golü bulamazsanız, geçen her dakikada rakibin direnci artar. Biz de, golü bulamadık ve rakibin direnci arttı. Çok istedik ama istediğimizi elde edemedik.
Kılıf aramıyoruz. Biz, karakterli hoca tiplerindeniz. Ama Zonguldakspor maçında da oldu, Kırıkhaspor maçında da. Net bir penaltımız verilmedi. Bu da normal bir şey değil” şeklinde konuştu.
Şampiyonluk veya Play-Off garantisini hiç kimsenin veremeyeceğini de belirten Yavuz İncedal, “Söz vermek, eyyamcılıktır, günü kurtarmaktır. Ama şunun sözünü verebilirim ki, son ana kadar Play-Off’u kovalayacağız. Bunun mücadelesini vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Tek isteğimiz, sabır ve desteğe son haftaya kadar devam edilmesi” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim