Çorumlu judocu Merve Taş, Çek Cumhuriyeti ve ardından Almanya’da düzenlenecek olan Gençler Avrupa Kupası’nda Türkiye’yi temsil edecek.
Judo İl Temsilcisi Hüseyin Üstündağ’dan aldığımız bilgilere göre, Eylül ayında düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası ve Ekim ayında yapılacak Dünya Şampiyonası’na hazırlık amacıyla Çek Cumhuriyeti ve Almanya’da Gençler Avrupa Kupası Judo Turnuvaları düzenleniyor. Avrupa Kupası’nda Türkiye’yi temsil edecek judocuların hazırlık kampı dün Trabzon’da başladı. 24 Temmuz’da sona erecek kampa Çorum Belediyespor Kulübü judocusu Merve Taş 52 kiloda davet edildi.
Kampta bulunan judocular, ilk olarak 27-30 Temmuz tarihlerinde Çek Cumhuriyeti’nin Prag kentinde düzenlenecek Gençler Avrupa Kupası’na katılacak. Judocular, daha sonra 1-2 Ağustos tarihlerinde Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenecek Avrupa Kupası ve ardından 3-6 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Ortak Çalışma kampına katılacak.
Merve Taş’ın, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları’nda Türkiye’yi temsil edecek milli takımlara seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim