Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 10.hafta maçında Sungurlu Belediyespor sahasında Samsun temsilcisi Çarşambaspor’u ağırladı. Dün saat 14.00’de Sungurlu İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşma öncesi Sungurlu taraftarlar meşalelerle yaptığı şov görülmeye değerdi. Orta hakem Nihat Hartlı’nın düdüğü ile başlayan karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda denk bir mücadele ortaya koyarken ilk 45 dakikalık bölüm 0-0 eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan konuk Çarşambaspor 46.dakikada kaptan Kaan Akar’ın golü ile maçta 1-0 öne geçmeyi başardı. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Çarşambaspor 54.dakikada Kemal Sabri ve 79.dakikada Ramazan’ın kafa golü ile maçta 3-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 3-0 Samsun temsilcisi Çarşambaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonucun ardından konuk Çarşambaspor puanını 14’e yükseltirken, ev sahibi Sungurlu Belediyespor ise 6 puanda kaldı.

Sungurlu Belediye: 0

Çarşambaspor: 0

SAHA: Sungurlu İlçe.

HAKEMLER: Nihat Hartlı, Ahmet İnci, Furkan Ulu.

SUNGURLU BELEDİYESPOR: İlkay Sezer, Önder, Onur, Mücahit, Taha, Burak, Emirhan, Orhan Safa, Yavuz Burak (M.Berati), Özkan (Doğuş), Burak.

ÇARŞAMBASPOR: Mehmet, Yakup, Harun (Tugay), Ahmet, Ramazan (Uğur), Amadou, Yannıck Stephane, Kaan, Abdulkadir, Kemal Sabri (Deniz), Ömer.

GOLLER: Dk.46 Kaan, Dk.54 Kemal Sabri, Dk.79 Ramazan.

Editör: TE Bilisim