Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, dün sona eren 1.etap hazırlık dönemini değerlendirirken, her şeyin planladıkları gibi gittiğini söyledi. İç transferde takımda kalan 3 futbolcunun haricinde kadroyu tamamen yenilediklerine dikkat çeken Serdar Bozkurt, futbolcuların çabuk kaynaşmalarının sevindirici olduğunu dile getirdi.
Sezon hazırlıklarına tam kadro ile başlamalarının uyum sorununun giderilmesi açısından büyük bir avantaj olduğunu kaydeden Serdar Bozkurt, “ Sezon başları hem futbolcular, hem de bizim için yorucudur. Biz hazırlıklarına hemen hemen tam kadro ile başladık. Bu bizim için çok büyük avantaj. Bu dönemde sakatlıklar olabilir. Çok şükür bizde öyle bir şey olmadı. Şu an tam kadro olarak çalışmalarımız devam ediyor.
İyi bir kadro kurduğumuza inanıyoruz. Oyuncular da, biz de bunun bilincindeyiz. Çalışmalarımızı o yönde götürüyoruz. Şuan bizi en mutlu eden şey, oyuncuların birbiriyle kaynaşması oldu. Transferde, aldığımız futbolcuların kişiliklerine dikkat ediyoruz. Bunun da meyvesini anında aldık. Çünkü futbolcularımız buna anında karşılık verdiler. Bunun neticesinde hemen kaynaştılar.
Kolay değildir yeni grubun bir araya gelmesi. Her şeyden önce takım olmak önemli. Bu grubu takım yapabilirsek çok daha başarılı oluruz” şeklinde konuştu.

İKİNCİ ETAP DAHA ZOR OLACAK
13 Temmuz’da başlayan ilk etap çalışmalarının tamamlandığını ve bu süreçte futbolcuların performansından çok memnun kaldığını belirten Teknik Direktör Serdar Bozkurt, 2 günlük iznin ardından ikinci etap çalışmalarına Pazartesi günü başlayacaklarını hatırlatırken, “Tabi, ikinci etapta tempo daha da artacak. Futbolcularımız da bunun bilincinde. Şuan hiçbir sıkıntımız yok. Allah nasip ederse Pazartesi günü ikinci etap çalışmalarına kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim