Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Darıca Gençlerbirliği maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, iyi mücadele etmelerine rağmen hücumda etkisiz kaldıklarını, bunun yanında yedikleri basit gollerle sahadan puansız ayrıldıklarını söyledi.

ERKEN GOL PLANLARIMIZI BOZDU
Niğde Belediyespor galibiyetiyle başlattıkları çıkışı Darıca Gençlerbirliği karşısında sürdürmeyi amaçladıklarını kaydeden genç teknik adam, “Darıca Gençlerbirliği hiç ummadığımız şekilde sahaya savunma ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Henüz 2.dakikada golü bulmalarıyla bütün planlarımız bozuldu. Zaten savunma ağırlıklı bir kadro ile oynuyorlardı, golden sonra da tamamen geriye çekildiler.
Oyunu rakip yarı alana yıkmamıza rağmen hücumda etkili olamadık. Pas yüzdesine vursanız yüzde 70’e yüzde 30 topla oynayan taraf bizdik. Ama gol için çabalarımız yetersiz kaldı. Bunun yanında çok basit 3 gol yedik. Maç 2-0 iken kaçırdığımız çok net bir fırsat vardı. Onu gol yapsak, belki maça ortak olabilirdik ama olmadı” şeklinde konuştu.

TAKVİYE ŞART
Çok iyi mücadele ettikleri maçtan puansız ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Serdar Bozkurt, “Bu yenilgi hiç iyi olmadı. Hesapta olmayan bir sonuç aldık. Artık ilk yarının kalan iki maçını kazanmak zorundayız. Yoksa işimiz daha da zorlaşır.
Takım olarak mücadelede sıkıntı yok. Çok iyi mücadele ediyoruz ama hücumda çok zayıfız. Bu sorun çözülecek gibi değil. Bunun için ara transfer döneminde mutlaka takviye yapmamız lazım” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim