Çorum Belediyespor Genel Kaptanı Kenan Aşkan, 13 gün süren Kızılcahamam kampını değerlendirdi. Genel olarak çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Aşkan, tespit edilen eksikleri lig başlayana kadar gidereceklerini söyledi.

Kızılcahamam kampında taktik çalışmalar ve hazırlık maçlarının ön plana çıktığını belirten Kenan Aşkan, “5 hazırlık maçı oynadık. Bu maçlarda skordan ziyade futbolcularımızın sahada ne yaptıkları önemliydi. Genel olarak oynanan futboldan memnun kaldık. Yüzde 80 oranında istediğimizi aldık. Yüzde 20 oranında eksiklerimiz var. Bu eksikleri lig başlayana kadar giderip sezona hazır şekilde başlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Genç ve mücadeleci bir takım kurduklarını da yineleyen Genel Kaptan Kenan Aşkan, Çorum halkının da desteği ile hedefe ulaşmayı amaçladıklarını kaydederken, “Yeni bir takım sayılırız. Yaş ortalaması düşük genç bir kadromuz var. Takımdaki kaynaşma ve arkadaşlık ortamı çok iyi. Futbolcular çabuk kaynaştılar. Bu da takım olma yolunda çok önemli bir etken. Çorum halkının da desteği ile hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi. (Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim