Sungurluspor Kulüp Başkanı Mustafa Özdemir, 700’e yaklaşan lisanslı sporcu sayısını yeni sezonda 1500’e yükseltmeyi hedeflediklerini açıkladı.
Yeni sezonu 650 sporcu ve 21 antrenörle açacaklarını belirten Mustafa Özdemir, geçen sezon elde ettikleri başarılarla ilgili bilgiler verdi. Futbolda 12-14 ve 2. Amatör Küme Takımı, güreşte gençler ve büyükler, tekvandoda yıldızlar ve gençler, basketbolda yıldızlar, gençler ve büyükler, voleybolda yıldız kızlar, genç kızlar, büyük kızlar, yıldız erkekler, genç erkekler ve büyük erkekler, badmintonda yıldızlar ve gençler, hentbolda yıldızlar ve gençler, satrançta yıldızlar ve gençler, atletizmde küçükler ve gençler, boksta yıldızlar ve gençler, hensbalda yıldızlar ve gençler olmak üzere 23 takım kurduklarını hatırlatan Başkan Mustafa Özdemir, Sungurluspor’un adeta sporcu fabrikası olduğunu dile getirdi.
Sungurlu’da rekor kırdıklarını kaydeden Mustafa Özdemir, “21 antrenör, 23 takımla Çorum'da ve Türkiye'nin her tarafında ilçemizin ve ilimizin hatta ülkemizin ismini duyuracak. sporcular yetiştirmek için plan ve projelerimizi hazırladık. Bütün antrenörlerimize görev dağılımı yaptık, yapmaya da devam ediyoruz” dedi.
Kulübün hedefleriyle ilgili de konuşan Özdemir, “Altyapıdan sporcular yetiştirmek, onları yeteneklerine göre branşlara ayırmak, ilçesini, ilini, ülkesini sportif faaliyetlerde en güzel şekilde temsil edecek sporcular yetiştirmek, 2014-2015 sezonunda 50 kupa, 250 madalya ile Çorum'un en başarılı Kulübü olan Sungurluspor kulübünün bu başarısını devam ettirmek. 700'e yaklaşan lisanslı sporcu sayımızı 1000-1500 civarında oluşturmak olacaktır” şeklinde konuştu.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim