Adıyaman’da 18-20 Mart tarihlerinde düzenlenecek ve 1.Lig’e yükselecek takımların belli olacağı Erkekler Türkiye 2.Voleybol Ligi Play-Off Final Grubunun maç programı belli oldu.

Final grubunda 8 takım mücadele edecek olup, bu 8 takım, 4’erli 2 gruba ayrıldı. Sungurlu Belediyespor, Yozgat temsilcisi Sorgun Belediye, Adana temsilcisi Seyhan Belediye ve Arkas’ın altyapısını oluşturan İzmir temsilcisi Saint Joseph ile birlikte 1.grupta mücadele edecek. 2.grupta ise, Milas Belediye, Oyak Kaplıcaları İnegöl Belediye, Ankara Maliye İhtisas ve Kayseri Melikgazi Belediye yer alıyor.

Grup maçları tek devreli lig statüsüne göre oynanacak olup, Çorum temsilcisi Sungurlu Belediye ilk maçında grup aşamasında da aynı grupta yer aldığı Yozgat temsilcisi Sorgun Belediye ile 18 Mart’ta karşılaşacak. Yenimahalle Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 14.00’te başlayacak. Sungurlu Belediye ikinci maçını 19 Mart Pazartesi günü saat 12.00’de Adana temsilcisi Seyhan Belediye oynayacak olup, son maçında ise İzmir ekibi Saint Joseph ile karşı karşıya gelecek. Yenimahalle Spor Salonu’nda 20 Mart Salı günü oynanacak bu maç saat 13.00’te başlayacak.

Gruplarını ilk 2 sırada tamamlayan takımlar 1.Lig’e yükselecek.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim