SAHA: Sungurlu Yeni Stadyum

HAKEM: Ziya Çağlanoğlu.

SUNGURLU BELEDİYESPOR: Y.Emre, Arif, Mustafa, Yusuf, Yaşar Can, Burak, Taha, Yasin, Adil, Latif, Ertuğrul, Nurettin, Emirhan, Recep, Yasin, Seyit, Gökhan, Ahmet Can.

İSTANBUL BOZYAYLA GENÇLİKSPOR: Olcay, Osman, Yasin, Bünyamin, Kadir, Soner, İsmail, Emri, Emrah, Fatih, Emre

GOLLER: Dk. 17, 24 ve 68 Taha, Dk.47 Yasin, Dk. 67 Seyit (Sungurlu Belediyespor), Dk. 70 Emri (Bozyayla Gençlikspor)

1.Amatör Kame’de Pazar günü başlayacak yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Sungurlu Belediyespor, son hazırlık maçında İstanbul takımlarından Bozyayla Belediyespor’u 5-1 yendi. Sungurlu ekibi, bu galibiyetle, Pazar günü sahasında İl Özel İdaresi Gençlikspor’la oynayacağı ilk lig maçı öncesinde moral buldu.

Dün, Sungurlu Yeni Stadyumu’nda oynanan maçta baştan sona üstün bir futbol sergileyen Sungurlu Belediye, ilk yarıyı Taha’nın 17 ve 24.dakikada attığı gollerle 2-0 önde tamamladı.

Etkili oyununu ikinci yarıda da sürdüren Sungurlu Belediye, 47.dakikada Yasin’le farkı üçe çıkartırken, 67.dakikada Seyit, 68.dakikada da Taha’nın golleriyle skoru 5-0’a getirdi.

İstanbul’da, Çorum Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Bozyayla Gençlikspor’un tek golü 70.dakikada Emri’den geldi.

(Serkan Şansever-Sungurlu)

Editör: TE Bilisim