Çorum’un Bölgesel Amatör Lig’de ki temsilcisi Sungurlu Belediyespor, son hazırlık maçında Kırıkkale Anadoluspor’a 2-0 mağlup oldu.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta mücadele edecek olan Sungurlu Belediyespor, gelecek hafta başlayacak olan lig maratonu öncesi son hazırlık maçını oynadı. Kırıkkale Anadoluspor’un sezon açılışı etkinlikleri nedeniyle Kırıkkale temsilcisi ile Sungurlu Belediyespor önceki gün özel maçta karşı karşıya geldi.

Kırıkkale Başpınar Stadı’nda saat 16.00’da başlayan sezon açılışı hazırlık karşılaşmasına Kırıkkaleli futbolseverler yoğun ilgi gösterirken, karşılaşma öncesi iki takımda dostluk görüntüleri sergiledi. Maça hızlı başlayan ev sahibi Kırıkkale Anadoluspor, 24.dakikada Sungurlu Belediyespor’dan Onur’un kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra toparlanan Sungurlu Belediyespor, Berati ve Taha ile rakip ceza sahasında etkili olmaya çalışırken, ilk yarıda başka gol olmadı.

İkinci yarı ev sahibi Kırıkkale Anadoluspor taraftarının da desteğini arkasına alarak Sungurlu Belediyespor kalesinde tehlikeli pozisyonlar bulurken, 64.dakikada Luka ile farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşma 2-0 Kırıkkale temsilcisinin üstünlüğü ile sona erdi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim