Çorum’un Bölgesel Amatör Lig’de ki (BAL) yeni temsilcisi Sungurlu Belediyespor iç transferde 7 futbolcu ile yeniden anlaşırken, antrenör Hüseyin Eğer ve yardımcılarıyla da sözleşme imzalandı.

Teknik Direktör Hüseyin Eğer’in raporu doğrultusunda iç transferde görüşmeleri hızlandıran Sungurlu Belediyespor yönetimi, mevcut kadrodan 7 futbolcu ile devam etme kararı aldı. Önceki gün kulüp binasında yapılan görüşmeler sonunda Kahraman Tosun (forvet), Yaşar Can Usta (orta saha), Enbiya Altın (sol açık), Burak Yıldırım (orta saha), Ertuğrul Yıldırım (kaleci), Emirhan Öztürk (sol bek) ve Taha Arslan (orta saha) ile protokol imzalandı.

İç transferde anlaşma sağlanan bu 7 futbolcunun yanı sıra, geçtiğimiz günlerde prensip anlaşmasına varılan antrenör Hüseyin Eğer ve yardımcıları Oğuzhan Arslan ile Ali Yaman’la da sözleşme imzalandı. Yine masör Ali Akınalp de sözleşme imzalayanlar arasında yer aldı.

İYİ BİR TAKIM KURUYORUZ

Sungurlu Belediyespor Başkanı Bahri Sezen, 7 futbolcunun da takıma katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

İyi bir takım kurmak için kolları sıvadıklarını da belirten Başkan Sezen, “Mevcut kadromuzdan başarılı olacağına inandığımız 7 futbolcu ile yeniden anlaştık. Umarım Sungurlu Belediyespor hakkında hayırlısı olur. Dış transferde de görüşmelerimiz oluyor ilerleyen günler de görüştüğümüz isimleri Sungurlu’ya davet edeceğiz” dedi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim