İkinci etap hazırlıklarını Çorum’da yaptığı antrenmanlarla sürdüren Sungurlu Belediyespor’da yönetim, eksik bölgelere takviye yapmak için kolları sıvadı. Teknik Direktör Hüseyin Eğer’in raporu doğrultusunda görüşmeleri hızlandıran Sungurlu Belediyespor transfer komitesi, yapılan görüşmeler sonunda 24 yaşındaki stoper Emre Biçer ile 23 yaşındaki kanat oyuncusu Onur Özçiftçi ile anlaşma sağladı. İki futbolcu önceki gün gerçekleşen antrenmana katıldı.

EMRE BİÇER KİMDİR?

8 Şubat 1994 Çorum doğumlu olan Emre Biçer, futbola Çorum Gençlerbirliği altyapısında başladı. 6 sene amatörde Gençlerbirliği’nin formasını terleten Emre Biçer, 2010-2011 sezonunda Çorum Belediyespor’a transfer oldu. Çorum Belediyespor’da 3 sezon forma giydikten sonra son 3 sezondur Cumhuriyet Mahallesi Burhaniyespor formasını terletti. Sağ bek ve stoper mevkinde görev yapan deneyimli futbolcu profesyonel ligde 3 kez forma giyme şansını yakaladı.

ONUR ÖZÇİFTÇİ KİMDİR?

1995 Çorum doğumlu olan Onur Özçiftçi, futbola Çorum Gençlerbirliği altyapısında başladı. 4 sene Gençlerbirliği formasını amatörde başarıyla terleten genç oyuncu, daha sonra Trabzonspor altyapısına transfer oldu. Burada akademi liglerde sayısız maça çıkan Onur, 2014-2015 sezonunda memleketi Çorum’a dönerek Ulukavakspor forması ile BAL’da mücadele etti. Daha sonra bir diğer Çorum temsilcisi Osmancık Belediyespor’un başarısı için de ter döken genç oyuncu son olarak Cumhuriyet Mahallesi Burhaniyespor’da top koşturdu.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim