SALON: Mahmut Atalay.
HAKEMLER: Hasan Olgun, Burak Karaca.
SUNGURLU BELEDİYESPOR: Alper, Selçuk, Tolga Can, Mehmet, Ahmet, İlyas, Hakan, Enes, Cihan, Alican, Taner, Serkan, Batuhan, D. Orhan.
TOKAT BELEDİYE PLEVNESPOR: Anıl, Atakan Topal, Burak, Atakan Atlığ, N. Cankat, Uğur, Mehmet Ali, Ömer Faruk, Metehan, Melih Can, Çağrı, Y. Furkan.
SETLER : 25-21, 25-22, 25-17.

Erkekler Türkiye 2.Voleybol Ligi 3.Grup’ta mücadele eden Çorum temsilcilerinden Sungurlu Belediyespor, 12.maçında Tokat Belediye Plevne’yi 3-0 gibi net bir skorla yenerek Play-Off’u garantiledi.

Pazar günü Sungurlu Mahmut Atalay Spor Salonu’nda oynanan maçta baştan sona üstün taraf olan Sungurlu Belediye, ilk seti 25-21 alarak 1-0 öne geçerken, ikinci sette rakibine 25-22 üstünlük sağlayıp farkı ikiye çıkarttı. Üçüncü seti de 25-17 kazanan Sungurlu Belediye sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından puanını 35’e yükselten Sungurlu Belediye, liderliğini sürdürürken, Play-Off’u garantiledi. Tokat Belediye Plevne 10 puanda kaldı.

Karşılaşmayı, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Sungurlu Belediyespor Kulübü Başkanı Bahri Sezen ve çok sayıda sporsever izledi.

Haftayı bay geçen Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 20 puanla 4.sırada kaldığı haftanın diğer maçlarında ise, Sungurlu Belediye’nin grup birinciliği yolundaki rakibi Sorgun Belediye deplasmanda Gümüşhane Telekom’u 3-0, Çorum Belediyesi Gençlikspor ve Spor Kulübü’nün üçüncülük yarışındaki rakibi Bafra Belediye de sahasında Erzurum Spor Lisesi’ni 3-0 yendi.

Grupta heyecan 18 Şubat’ta oynanacak maçlarla devam edecek. Lider Sungurlu Belediye Orduspor’un ligden çekilmesi nedeniyle haftayı maç yapmadan geçirecek. Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ise Tokat Belediye Plevne ile deplasmanda karşılaşacak.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim