Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4.Grup’ta heyecan 17.hafta maçlarıyla devam edecek. Çorum temsilcisi Sungurlu Belediyespor, kendisi gibi düşmeme mücadelesi veren Tokat ekibi Turhalspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Sezonun ikinci yarısına fırtına gibi bir başlangıç yapan ve bu devrede oynadığı 4 maçta topladığı 10 puanla üst sıralara doğru tırmanışa geçen Sungurlu Belediyespor, yarın Turhalspor karşısında çok kritik bir sınav verecek.

16’şar puanlı iki takım arasında düşme hattını da oldukça yakından ilgilendiren kritik maç, Turhal İlçe Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmayı, Mersin bölgesi hakemlerinden Burak Filik yönetecek olup, yardımcılıklarını ise Mersin’den Niyazi Atakan Ataseven ile Hatay bölgesinden Muhammet Nuri Dadı yapacak. Mersin bölgesinden Hasan Can Tamtekin de maçın dördüncü hakemi olacak.

Grupta, haftanın diğer maçlarında ise, Safranbolu Belediye ile Çarşambaspor, Ünye 1957 Spor ile Yeni Amasyaspor, Ladik Belediye ile Altınordu Belediye, Havza Belediye ile 1074 Çankırıspor, Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri ile de Sinopspor karşılaşacak.

Maçlar öncesinde Yozgatspor 38 puanla zirvede yer alırken,2.sıradaki Ünye 1957 Spor’un 33, 3.sıradaki Altınordu Belediye’nin 30 puanı bulunuyor. 13 takımlı grupta Safranbolu Belediye 4 puanla son sırada, Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri de 13 puanla 12.sırada yer alıyor.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim